Tickets

Tickets zijn te koop aan de kassa (IJpromenade 1, Amsterdam) en online. Online tickets koopt u via de Filmagenda op deze site. Wij verzoeken u deze uitgeprint mee te nemen naar EYE.

 

Betalingswijze
Aan onze kassa kan alleen met pin en creditcard betaald worden (dus niet met cash). Online kan betaald worden met iDeal en creditcard.

Tickets FILM
 

  Kassa
Regulier €10,00
Reductie* €8,50
Vriend** €7,50
Kind (t/m 11 jaar) €7,50
Cineville, NFC, KNF GRATIS
10-rittenkaart € 80,-

 

10-rittenkaart: € 80,-, te gebruiken voor 10 filmvoorstellingen en geeft dus €20,- korting, de kaart is niet persoonsgebonden en dus ook ideaal voor groepen. De 10-rittenkaart is alleen verkrijgbaar aan de kassa van EYE.

Toeslag: Voor 3D-voorstellingen of voorstellingen met een lezing geldt een toeslag van € 2,50 p.p.
Cineville-reserveringen: Cineville-pashouders kunnen een ticket reserveren door op deze pagina het formulier in te vullen. Een Cineville-ticket kan vanaf 1,5 uur vóór de voorstelling worden opgehaald.

Tickets tentoonstelling

Regulier € 9,-
Reductie* € 7,50
Vriend** €6,50
Museumkaart / IAmsterdam-card / Hollandpass Gratis
Combiticket expositie & film

€ 15,-

 

 

Tickets permanente tentoonstelling BASEMENT
Toegang tot de Basement is gratis. EYEwalk videotour €3,- per tablet, 1 tablet per persoon.
Als u met meer dan 20 personen de Basement wilt bezoeken, vragen wij u dit ten minste twee weken van te voren te melden bij info@eyefilm.nl. Schoolgroepen kunnen zich melden bij educatie@eyefilm.nl

Tickets Cinema Concerten

  Kassa Online
Regulier €15,00 €15,00
Reductie * €13,50 €13,50
Vriend** €12,50 €12,50
Kind (t/m 11 jaar) €12,50 €12,50
Cineville €5,00  

 

* De Reductieprijs geldt voor CJP, 65+, Bibliotheekpas, Studentenpas, IAmsterdam-card (alleen voor film, expositie is gratis met deze kaart), Stadspas, Huisvuilpas Amsterdam-Noord. Uw kortingspas dient aan de filmzaal getoond te worden. Leden van filmbrancheverenigingen krijgen korting op filmvoorstellingen op vertoon van hun pas (niet op de tentoonstelling).

** De Vriend-prijs geldt voor Vrienden van EYE. De Vrienden-pas dient aan de zaal getoond te worden. Lees meer over de voordelen van Vriend worden.

Na aanvang van de voorstelling is er geen toegang meer. Download de volledige bezoekersvoorwaarden van EYE hier.

                               

Printervriendelijke versie

Delen |