Pers

In deze perssectie vindt u persberichten en hi-res beeld van filmprogramma's, exposities en nieuwsfeiten van EYE.

De perssectie is bedoeld voor journalisten, redacties en theaters/vertoners. Voor toegang heeft u inloggegevens nodig. Beschikt u niet over inloggegevens, vraag deze dan aan via onderstaand formulier. Neem bij vragen contact op met de persafdeling van EYE, tel. 020 5891405, pers@eyefilm.nl.

Persvoorbezichtiging

Indien u zich wilt aanmelden voor de persvoorbezichtiging van de tentoonstelling Cinema Remake art & film op vrijdag 21 maart 2014, klik hier.

Interviews

Heeft u interesse in een interview met Sandra den Hamer (directeur van EYE) of Jaap Guldemond (hoofd tentoonstellingen), gelieve een mail te sturen naar marnixvanwijk@eyefilm.nl.

Verwachte programmering

In deze sectie vindt u de verwachte programmering van EYE voor de komende twee maanden. De informatie wordt aangeboden in maandoverzichten in Word op thema en op datum.

Belangrijk! Wijziging in persbezoek-beleid:

Schrijft u een stuk over (een van) onze tentoonstelling(en) en wilt u een vrijkaartje voor de tentoonstelling? dat kan alleen als u zich uiterlijk drie dagen van tevoren meldt bij de persafdeling. Een mailtje met volledige contactgegevens en informatie over de(/het soort) publicatie. Uw mail kan gericht worden aan pers@eyefilm.nl.

 

Het hoofdonderwerp van uw medium, bijvoorbeeld: nieuws, cultuur, architectuur, film beeldende kunst etcetera

Printervriendelijke versie

Delen |