Ongeidentificeerde foto 84

Ongeidentificeerde foto 84

woensdag 6 maart 2013

U kunt ons helpen onze kennis van de fotocollectie te verrijken door een reactie te plaatsen. In eerste instantie zijn we op zoek naar de filmtitel, maar soms weten we ook niet wie de personen zijn die op de foto staan. Iedere suggestie is welkom! Mail naar Janheinbal@eyefilm.nl of laat een reactie achter bij opmerkingen onderaan dit bericht.

Gino Cervi (1901-1974) op bovenste foto rechts, de bekende Italiaanse acteur in een historisch kostuumdrama. Dat deed hij helaas vaker, zodat ons niet duidelijk is om welke film het hier gaat. Wie is bekend met de Italiaanse film en kan ons de titel van deze rolprent melden.

Ivo Blom herkent de acteur Massimo Girotti en komt zo op de film La fabuleuse aventure de Marco Polo uit 1965, waarin Girotti de vader van Marco Polo speelt. Gino Cervi zou foutief geidentificeerd zijn. Dit zou volgens Blom Folco Lulli zijn, die een Venetiaanse koopman speelt. Tenzij iemand nog bewijzen tegen heeft gaan we er voorlopig van uit dat deze foto's zijn geidentificeerd.
foto, opgelost, ongeïdentificeerd