BenS

geschiedenis

BenS was een aan de HAP Film-Company gelieerde distributiemaatschappij die zich richtte op de verhuur van zogenaamde 'witte films', films die speciaal voor het katholieke volksdeel gemaakt waren en 'moreel- en artistiek goede' normen uitdroegen.

De naam BenS verwijst naar de eigenaren Barnstijn en Serphos.

informatie

Opgericht: 
1918

filmografie

  1. 1918
    Distributeur (oorspronkelijk)
  2. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  3. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  4. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk), Distributeur
  5. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  6. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  7. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  8. 1921
    Distributeur (oorspronkelijk)
  9. 1921
    Distributeur (oorspronkelijk)
  10. 1921
    Distributeur (oorspronkelijk)
  11. 1921
    Distributeur (oorspronkelijk)
  12. 1921
    Distributeur (oorspronkelijk)
  13. 1921
    Distributeur (oorspronkelijk)

meer informatie

Op zoek naar meer materiaal uit onze collectie? Neem dan contact op met:

Mevr. Leenke Ripmeester
sales@eyefilm.nl
tel. 020 5891 426
mob. 06-41189635

steun EYE

Steun EYE en help ons erfgoed veilig te stellen voor de toekomst. Meer informatie