De Kroon (Haarlem)

geschiedenis

Bioscoop aan de Grote Markt 15 in Haarlem. In 1909 en 1910 was Albert Mullens directeur.

Later vestigde de bioscoop Rembrandt zich in het pand.

informatie

Opgericht: 
1908
Ontbonden: 
1927

filmografie

  1. 1909
    Vertoningstheater
  2. 1909
    Vertoningstheater
  3. 1909
    Vertoningstheater
  4. 1909
    Vertoningstheater
  5. 1909
    Vertoningstheater
  6. 1912
    Vertoningstheater
  7. 1913
    Vertoningstheater
  8. 1919
    Vertoningstheater

meer informatie

Op zoek naar meer materiaal uit onze collectie? Neem dan contact op met:

Mevr. Leenke Ripmeester
sales@eyefilm.nl
tel. 020 5891 426
mob. 06-41189635

steun EYE

Steun EYE en help ons erfgoed veilig te stellen voor de toekomst. Meer informatie