HAP en BenS Film

geschiedenis

In januari 1923 bracht distributeur Loet C. Barnstijn een catalogus uit waarin alle films werden genoemd die hij voor zijn maatschappijen HAP Film-Company en BenS. Onderstaande films worden alle in de catalogus beschreven.

filmografie

  1. 1917
    Distributeur (oorspronkelijk)
  2. 1917
    Distributeur (oorspronkelijk)
  3. 1917
    Distributeur (oorspronkelijk)
  4. 1918
    Distributeur (oorspronkelijk)
  5. 1918
    Distributeur (oorspronkelijk)
  6. 1918
    Distributeur (oorspronkelijk)
  7. 1918
    Distributeur (oorspronkelijk)
  8. 1918
    Distributeur (oorspronkelijk)
  9. 1918
    Distributeur (oorspronkelijk)
  10. 1918
    Distributeur (oorspronkelijk)
  11. 1918
    Distributeur (oorspronkelijk)
  12. 1918
    Distributeur (oorspronkelijk)
  13. 1918
    Distributeur (oorspronkelijk)
  14. 1918
    Distributeur (oorspronkelijk)
  15. 1919
    Distributeur (oorspronkelijk)
  16. 1919
    Distributeur
  17. 1919
    Distributeur (oorspronkelijk)
  18. 1919
    Distributeur (oorspronkelijk)
  19. 1919
    Distributeur (oorspronkelijk)
  20. 1919
    Distributeur (oorspronkelijk)
  21. 1919
    Distributeur (oorspronkelijk)
  22. 1919
    Distributeur (oorspronkelijk)
  23. 1919
    Distributeur (oorspronkelijk)
  24. 1919
    Distributeur
  25. 1919
    Distributeur (oorspronkelijk)
  26. 1919
    Distributeur (oorspronkelijk)
  27. 1919
    Distributeur (oorspronkelijk)
  28. 1919
    Distributeur (oorspronkelijk)
  29. 1919
    Distributeur (oorspronkelijk)
  30. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  31. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  32. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  33. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  34. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  35. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  36. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  37. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  38. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  39. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  40. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  41. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  42. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  43. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  44. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  45. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  46. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  47. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  48. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  49. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  50. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  51. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  52. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  53. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  54. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  55. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  56. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  57. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  58. 1920
    Nederlandse verhuur (oorspronkelijk), Distributeur (oorspronkelijk)
  59. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  60. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  61. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  62. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  63. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  64. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  65. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  66. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  67. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  68. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  69. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  70. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  71. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  72. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  73. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  74. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  75. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  76. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  77. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  78. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  79. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  80. 1920
    Distributeur (oorspronkelijk)
  81. 1921
    Distributeur (oorspronkelijk)
  82. 1921
    Distributeur (oorspronkelijk)
  83. 1921
    Distributeur (oorspronkelijk)
  84. 1921
    Distributeur (oorspronkelijk)
  85. 1921
    Distributeur (oorspronkelijk)
  86. 1921
    Distributeur (oorspronkelijk)
  87. 1921
    Distributeur (oorspronkelijk)
  88. 1921
    Distributeur (oorspronkelijk)
  89. 1921
    Distributeur (oorspronkelijk)
  90. 1921
    Distributeur (oorspronkelijk)
  91. 1921
    Distributeur (oorspronkelijk)
  92. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  93. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  94. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  95. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  96. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  97. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  98. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  99. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  100. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  101. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  102. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  103. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  104. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  105. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  106. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  107. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  108. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  109. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  110. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  111. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  112. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  113. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  114. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  115. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  116. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  117. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  118. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  119. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  120. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  121. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  122. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  123. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  124. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  125. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  126. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  127. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  128. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  129. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  130. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  131. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)

meer informatie

Op zoek naar meer materiaal uit onze collectie? Neem dan contact op met:

Mevr. Leenke Ripmeester
sales@eyefilm.nl
tel. 020 5891 426
mob. 06-41189635

steun Eye

Steun Eye en help ons erfgoed veilig te stellen voor de toekomst. Meer informatie