Monopole Film

geschiedenis

Deze distributiemaatschappij was tot 1940 in Rotterdam gevestigd en vanaf 1945 in Amsterdam.

informatie

Opgericht: 
1928
Ontbonden: 
1951

filmografie

  1. 1922
    Distributeur (oorspronkelijk)
  2. 1934
    Distributeur (oorspronkelijk)
  3. 1935
    Distributeur (oorspronkelijk)
  4. 1936
    Productiemaatschappij, Aanvrager keuring, Distributeur (oorspronkelijk)
  5. 1949
    Aanvrager keuring, Productiemaatschappij

meer informatie

Op zoek naar meer materiaal uit onze collectie? Neem dan contact op met:

Mevr. Leenke Ripmeester
sales@eyefilm.nl
tel. 020 5891 426
mob. 06-41189635

steun Eye

Steun Eye en help ons erfgoed veilig te stellen voor de toekomst. Meer informatie