Olympia Palace

geschiedenis

Locatie aan de Dr. Joh. Mezgerstraat in Zandvoort, waar ambulante filmvertoners begin twintigste eeuw voorstellingen organiseerden.

In 1921 brandde het Olympia Palace af.

informatie

Ontbonden: 
1921

filmografie

  1. 1905
    Vertoningstheater
  2. 1905
    Vertoningstheater
  3. 1905
    Vertoningstheater
  4. 1905
    Vertoningstheater
  5. 1905
    Vertoningstheater
  6. 1905
    Vertoningstheater
  7. 1905
    Vertoningstheater
  8. 1905
    Vertoningstheater
  9. 1907
    Vertoningstheater
  10. 1908
    Vertoningstheater
  11. 1909
    Vertoningstheater
  12. 1909
    Vertoningstheater
  13. 1909
    Vertoningstheater

meer informatie

Op zoek naar meer materiaal uit onze collectie? Neem dan contact op met:

Mevr. Leenke Ripmeester
sales@eyefilm.nl
tel. 020 5891 426
mob. 06-41189635

steun EYE

Steun EYE en help ons erfgoed veilig te stellen voor de toekomst. Meer informatie