Bob Eerhart

geboortedatum
22-09-1947

biografie

Nederlandse regisseur; werkte aanvankelijk als grimeur/kapper.

filmografie

  1. 1971
    Make-up
  2. 1973
    Make-up, Art direction adviezen
  3. 1974
    Make-up
  4. 1975
    Make-up
  5. 1975
    Make-up

meer informatie

Op zoek naar meer materiaal uit onze collectie? Neem dan contact op met:

Mevr. Leenke Ripmeester
sales@eyefilm.nl
tel. 020 5891 426
mob. 06-41189635

steun EYE

Steun EYE en help ons erfgoed veilig te stellen voor de toekomst. Meer informatie