Claire Leistra

filmografie

  1. 1969
    Acteur
  2. 1969
    Acteur
    zuster Clarissa
  3. 1971
    Script
  4. 1972
    Acteur, Script
    Claire Robins
  5. 1972
    Scriptgirl
  6. 1973
    Acteur, Script
  7. 1974
    Acteur, Scriptgirl
  8. 1974
    Script
  9. 1975
    Script
  10. 1976
    Acteur, Scriptgirl
  11. 1978
    Acteur

meer informatie

Op zoek naar meer materiaal uit onze collectie? Neem dan contact op met:

Mevr. Leenke Ripmeester
sales@eyefilm.nl
tel. 020 5891 426
mob. 06-41189635

steun Eye

Steun Eye en help ons erfgoed veilig te stellen voor de toekomst. Meer informatie