Co Balfoort

geboortedatum
25-12-1887
overleden
01-09-1945

biografie

Nederlandse acteur.

foto's

filmografie

  1. 1914
    Acteur
  2. 1920
    Acteur
    John van der Voor
  3. 1920
    Acteur
    Van Wijk
  4. 1920
    Acteur
    Willem Hendriks
  5. 1922
    Acteur
    Hockens
  6. 1925
    Acteur
    Willem
  7. 1928
    Acteur
    prior

meer informatie

Op zoek naar meer materiaal uit onze collectie? Neem dan contact op met:

Mevr. Leenke Ripmeester
sales@eyefilm.nl
tel. 020 5891 426
mob. 06-41189635