Cor van der Linden

geboortedatum
02-10-1951

biografie

Nederlandse acteur.

filmografie

  1. 1960
    Acteur
    Cor
  2. 1962
    Acteur
    Robert
  3. 1962
    Acteur
    Dicky
  4. 1962
    Acteur
    Sjors
  5. 1964
    Acteur
    Engeltje
  6. 1965
    Acteur
    Robert
  7. 1966
    Acteur
    Johnny
  8. 1967
    Acteur
    Jimmie
  9. 1968
    Acteur
    Cor
  10. 1969
    Acteur
    Cor
  11. 1971
    Acteur
    soldaat
  12. 1972
    Acteur
    Cor
  13. 1972
    Acteur
    rebellensoldaat
  14. 1974
    Acteur, Camera assistent
  15. 1975
    Acteur, Camera assistent
  16. 1976
    Camera assistent
  17. 1977
    Camera assistent
  18. 1978
    Acteur, Camera assistent
  19. 1982
    Acteur
  20. 1983
    Acteur
  21. 1985
    Acteur

meer informatie

Op zoek naar meer materiaal uit onze collectie? Neem dan contact op met:

Mevr. Leenke Ripmeester
sales@eyefilm.nl
tel. 020 5891 426
mob. 06-41189635

steun Eye

Steun Eye en help ons erfgoed veilig te stellen voor de toekomst. Meer informatie