Fred Penley

geboortedatum
11-05-1884

biografie

Fred Penley was de leider van het cabaretgezelschap The Timberley Follies, dat bestond uit in 1914 in Groningen geïnterneerde Britse matrozen.

Begin jaren twintig leidde Penley samen met Alex Benno het verhuurkantoor Actueel-Film.

In 1925 vertrok hij naar Parijs.

foto's

filmografie

  1. 1915
    Acteur
  2. 1917
    Regisseur, Acteur, Scenarioschrijver
  3. 1917
    Acteur
    Engelsman
  4. 1918
    Acteur
    bankier
  5. 1918
    Acteur
    Sorga
  6. 1918
    Acteur
    bankier
  7. 1919
    Acteur
    Fransen, de boekhouder
  8. 1921
    Acteur
    Anton Belmore
  9. 1922
    Producent

meer informatie

Op zoek naar meer materiaal uit onze collectie? Neem dan contact op met:

Mevr. Leenke Ripmeester
sales@eyefilm.nl
tel. 020 5891 426
mob. 06-41189635

steun Eye

Steun Eye en help ons erfgoed veilig te stellen voor de toekomst. Meer informatie