Jan André

filmografie

  1. 1962
    Rekwisieten/props
  2. 1964
    Rekwisieten/props
  3. 1969
    Art director
  4. 1970
    Rekwisieten/props
  5. 1973
    Art director
  6. 1973
    Decor, Stillfotograaf
  7. 1973
    Rekwisieten/props

meer informatie

Op zoek naar meer materiaal uit onze collectie? Neem dan contact op met:

Mevr. Leenke Ripmeester
sales@eyefilm.nl
tel. 020 5891 426
mob. 06-41189635

steun EYE

Steun EYE en help ons erfgoed veilig te stellen voor de toekomst. Meer informatie