Jan van Ees

geboortedatum
02-03-1896
overleden
23-10-1966

biografie

Nederlandse acteur.

foto's

filmografie

  1. 1920
    Acteur
    jonkheer Axel van Hoogveld, medisch student
  2. 1927
    Acteur
    filmster
  3. 1934
    Acteur
    Max
  4. 1934
    Acteur
    Blauwe Ton
  5. 1934
    Acteur
    Barend, jongste zoon van Kniertje
  6. 1935
    Acteur
    Nederlands-Indisch officier
  7. 1936
    Acteur

meer informatie

Op zoek naar meer materiaal uit onze collectie? Neem dan contact op met:

Mevr. Leenke Ripmeester
sales@eyefilm.nl
tel. 020 5891 426
mob. 06-41189635

steun EYE

Steun EYE en help ons erfgoed veilig te stellen voor de toekomst. Meer informatie