Jeroen Eisinga

geboortedatum
1966

filmografie

  1. 1993
    Acteur, Regisseur
  2. 1993
    Acteur, Camera, Regisseur
  3. 1993
    Regisseur
  4. 1994
    Regisseur
  5. 1995
    Acteur
  6. 1995
    Camera, Regisseur
  7. 1995
    Regisseur
  8. 1997
    Regisseur, Producent
  9. 2000
    Regisseur
  10. 2002
    Regisseur

meer informatie

Op zoek naar meer materiaal uit onze collectie? Neem dan contact op met:

Mevr. Leenke Ripmeester
sales@eyefilm.nl
tel. 020 5891 426
mob. 06-41189635

steun Eye

Steun Eye en help ons erfgoed veilig te stellen voor de toekomst. Meer informatie