Johan Elsensohn

geboortedatum
13-01-1884
overleden
23-03-1966

biografie

Nederlandse acteur.

foto's

filmografie

  1. 1922
    Acteur
    Manus de Schele
  2. 1923
    Acteur
    Lucas
  3. 1923
    Acteur
    Hein Brommerd
  4. 1924
    Acteur
    Toon
  5. 1925
    Acteur
    Hein de Klopper
  6. 1928
    Acteur
    vader
  7. 1934
    Acteur
    Tinus, man van Bet
  8. 1935
    Acteur
    Dirk van der Kooy, haar man
  9. 1936
    Acteur
  10. 1936
    Acteur
  11. 1936
    Acteur
  12. 1936
    Acteur
    meneer Herman
  13. 1936
    Acteur
    Thijs van der Spil, visboer

meer informatie

Op zoek naar meer materiaal uit onze collectie? Neem dan contact op met:

Mevr. Leenke Ripmeester
sales@eyefilm.nl
tel. 020 5891 426
mob. 06-41189635

steun EYE

Steun EYE en help ons erfgoed veilig te stellen voor de toekomst. Meer informatie