Mien Duymaer van Twist

geboortedatum
26-02-1891
overleden
14-05-1967

biografie

Nederlandse actrice.

foto's

filmografie

  1. 1918
    Acteur
    gravin
  2. 1920
    Acteur
    Jane
  3. 1935
    Acteur
  4. 1935
    Acteur
    directrice van het meisjespensionaat
  5. 1936
    Acteur
  6. 1936
    Acteur
  7. 1936
    Acteur
    mevrouw Stoops
  8. 1937
    Acteur
  9. 1939
    Acteur
    Floddermadam
  10. 1939
    Acteur
    tante Paula

meer informatie

Op zoek naar meer materiaal uit onze collectie? Neem dan contact op met:

Mevr. Leenke Ripmeester
sales@eyefilm.nl
tel. 020 5891 426
mob. 06-41189635