Mientje van Kerckhoven - Kling

geboortedatum
27-07-1894
overleden
26-02-1966

biografie

Nederlandse actrice.

foto's

filmografie

  1. 1913
    Acteur
    Bertha
  2. 1913
    Acteur
    Volendams meisje
  3. 1913
    Acteur
    Augusta Tournel
  4. 1913
    Acteur
    Maria van Reigersbergen
  5. 1914
    Acteur
    Helena
  6. 1914
    Acteur
  7. 1914
    Acteur
    model
  8. 1914
    Acteur
  9. 1914
    Acteur
    Dora
  10. 1914
    Acteur
    Elsa
  11. 1918
    Acteur
    Mizzi
  12. 1924
    Acteur
    Henriette
  13. 1928
    Acteur
    de heks
  14. 1933
    Acteur
    Persil-propagandiste

meer informatie

Op zoek naar meer materiaal uit onze collectie? Neem dan contact op met:

Mevr. Leenke Ripmeester
sales@eyefilm.nl
tel. 020 5891 426
mob. 06-41189635

steun EYE

Steun EYE en help ons erfgoed veilig te stellen voor de toekomst. Meer informatie