Mike Paschenegger

biografie

Mike Paschenegger is samen met Luc Boyer en Armand Perrenet één van de gezichtsbepalende acteurs in de films van Frans Zwartjes en zijn leerlingen. Reden voor Gertjan Zuilhof om hen ook tot de zogenaamde Haagse School rond Zwartjes te rekenen.

Paschenegger stond ook een aantal malen achter de camera; zo was hij regieassistent bij Ruud Monsters cyclus Along the Road.

filmografie

  1. 1969
    Acteur
  2. 1975
    Acteur
  3. 1976
    Acteur
  4. 1976
    Acteur
  5. 1978
    Acteur
  6. 1978
    Acteur
  7. 1978
    Acteur
  8. 1981
    Acteur
  9. 1986
    Regie-assistent

meer informatie

Op zoek naar meer materiaal uit onze collectie? Neem dan contact op met:

Mevr. Leenke Ripmeester
sales@eyefilm.nl
tel. 020 5891 426
mob. 06-41189635

steun EYE

Steun EYE en help ons erfgoed veilig te stellen voor de toekomst. Meer informatie