Piet Mossinkoff

geboortedatum
12-10-1894
overleden
2-6-1975

biografie

Decorateur bij Filmfabriek Hollandia, The Dutch Film Co en Actueel-Film.

foto's

filmografie

  1. 1922
    Decor
  2. 1923
    Decor
  3. 1923
    Decor
  4. 1924
    Decor
  5. 1924
    Art-Director
  6. 1924
    Decor
  7. 1925
    Decor
  8. 1925
    Decor
  9. 1926
    Decor
  10. 1928
    Decor

meer informatie

Op zoek naar meer materiaal uit onze collectie? Neem dan contact op met:

Mevr. Leenke Ripmeester
sales@eyefilm.nl
tel. 020 5891 426
mob. 06-41189635

steun EYE

Steun EYE en help ons erfgoed veilig te stellen voor de toekomst. Meer informatie