Willem van der Veer

geboortedatum
26-05-1887
overleden
21-06-1960

biografie

Nederlandse acteur.

foto's

filmografie

  1. 1912
    Acteur
  2. 1913
    Acteur
    Don Juan
  3. 1913
    Acteur
    René Raneck
  4. 1914
    Acteur
    Hendrik
  5. 1914
    Acteur
    Willem
  6. 1914
    Acteur
  7. 1914
    Acteur
  8. 1914
    Acteur
    apache
  9. 1914
    Acteur
    Jack
  10. 1915
    Acteur
    Willem van Dalen
  11. 1915
    Acteur
  12. 1915
    Acteur
    Hendrik van Norden
  13. 1915
    Acteur
    graaf Alfred van der Loo
  14. 1915
    Acteur
  15. 1916
    Acteur
    echtgenoot
  16. 1916
    Acteur
  17. 1916
    Acteur
    Rudolf von Zwenken
  18. 1917
    Acteur
  19. 1917
    Acteur
    Willem Berg
  20. 1918
    Acteur
    Newton
  21. 1918
    Acteur
    Gaston de Roqueville
  22. 1918
    Acteur
    Gaston de Roqueville
  23. 1918
    Acteur
    Gaston de Roqueville
  24. 1918
    Acteur
    Geert
  25. 1920
    Acteur
    apache
  26. 1920
    Acteur
    apache
  27. 1920
    Acteur
    vriend
  28. 1920
    Acteur
  29. 1921
    Acteur
    George Munro
  30. 1921
    Acteur
  31. 1921
    Acteur
    kapitein Beets
  32. 1922
    Acteur
    Karl Peterson
  33. 1922
    Acteur
    Charles Duval
  34. 1923
    Acteur
  35. 1924
    Acteur
    Barend
  36. 1924
    Acteur
    Willem Nijland
  37. 1926
    Acteur, Producent
    vader Koert
  38. 1934
    Acteur
    kapitein
  39. 1934
    Acteur
    reder Bos
  40. 1937
    Acteur

meer informatie

Op zoek naar meer materiaal uit onze collectie? Neem dan contact op met:

Mevr. Leenke Ripmeester
sales@eyefilm.nl
tel. 020 5891 426
mob. 06-41189635

steun EYE

Steun EYE en help ons erfgoed veilig te stellen voor de toekomst. Meer informatie