rondleiding - tentoonstelling - mbo

Let's Talk About Art! X Hito Steyerl, Ben Rivers, Wang Bing

Deze nieuwe tentoonstelling laat het werk zien van drie EYE Art & Film Prize winnaars: Hito Steyerl (1966, Duitsland), Ben Rivers (1972, Groot-Brittannië) en Wang Bing (1967, China). Drie eigenwijze kunstenaars die zich met hun werk begeven op het grensgebied van film en beeldende kunst. Naast alle verschillen zijn er overeenkomsten in hun werk. Het is politiek geëngageerd en zegt iets over de verdeling van welvaart, digitalisering, en falende systemen.

Tijdens de rondleiding staan dialoog en debat met de studenten centraal. In een open gesprek vertellen studenten elkaar wat zij zien en aansluitend gaan zij aan de slag met een op maat gemaakte creative challenge. Deze expositie sluit goed aan bij Media-, vormgeving en techniekopleidingen.

  • Hito Steyerl

  • Wang Bing

  • Ben Rivers

De tentoonstelling is te zien tot en met 27 mei. Geïnteresseerd in een rondleiding, wil je alvast reserveren of meer weten? Neem contact met ons op via het boekingsformulier.

Prijs:€ 60,- per groep* inclusief toegang tot de tentoonstelling
Duur:1 uur
Aantal leerlingen:*maximaal 15 leerlingen per groep
Aantal begeleiders:

Neem één begeleider per 15 leerlingen mee. Bij boeking stemmen we het definitieve aantal altijd met je af. Toegang voor begeleiders is gratis.

Meer weten? Stel je vraag via het boekingsformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Boek minimaal vier weken voor de gewenste datum.