speciaal onderwijs

Eye biedt tal van activiteiten voor het speciaal basis- en voortgezet onderwijs, zowel op school als in het museum. Onze museumdocenten hebben ruime ervaring met het speciaal onderwijs. We passen bestaande programma’s graag aan voor leerlingen uit met name cluster 2 en 3.

Breng met je klas een bezoek aan Eye voor een filmprogramma in de zaal, een workshop of een rondleiding door onze gespecialiseerde in- en rondleiders. Liever een activiteit dichter bij huis? Reserveer dan een bezoek van onze ervaren museumdocent op school. Met films uit onze collectie brengen we het museum naar de leerlingen in hun eigen vertrouwde omgeving.

We kijken graag samen naar de meest passende programma’s voor jouw leerlingen. In sommige gevallen is het ook mogelijk om programma’s uit het basisonderwijs aan te passen voor VSO-leerlingen.

Blijf op de hoogte van ons laatste educatienieuws

Contact

Eye, afdeling educatie
IJpromenade 1,1031 KT Amsterdam
020 – 7582 360
educatie@eyefilm.nl

Ons bezoek was een groot succes, de leerlingen waren erg enthousiast. Ik vond de aandacht en interactie boven verwachting, goed dat we voor beide uren tolken hadden (…) jullie aanbod is heel passend. - Nico Kortland, Kentalis Signis