speciaal onderwijs

We bieden verschillende activiteiten voor het speciaal basis- en voortgezet onderwijs, zowel op school als in het museum. Onze museumdocenten hebben ruime ervaring met het speciaal onderwijs, met name cluster 2 en 3.

Breng met je klas een bezoek aan Eye voor een filmprogramma in de zaal, een workshop of een rondleiding door onze gespecialiseerde in- en rondleiders. Zo bieden we ook rondleidingen in Nederlandse Gebarentaal (NGT) aan. Liever een activiteit dichter bij huis? Reserveer dan een bezoek van onze ervaren museumdocent op school. Met films uit onze collectie brengen we het museum naar de leerlingen in hun eigen vertrouwde omgeving.

We kijken graag samen naar de meest passende programma’s voor jouw leerlingen. In sommige gevallen is het ook mogelijk om programma’s uit het basisonderwijs aan te passen voor VSO-leerlingen.

Schrijf je in en ontdek maandelijks wat je met film in jouw klas kunt doen.

Contact

020 – 7582 360
educatie@eyefilm.nl

Ons bezoek was een groot succes, de leerlingen waren erg enthousiast. Ik vond de aandacht en interactie boven verwachting, goed dat we voor beide uren tolken hadden (…) jullie aanbod is heel passend. - Nico Kortland, Kentalis Signis