Skip to content

Bedrijfsbijeenkomsten

Wil je eens in een andere omgeving vergaderen of brainstormen? Of heb je zelf de ruimte niet op kantoor? Eye is een fantastische plek om samen te komen met je collega’s. Je kunt het groots aanpakken in de filmzaal, maar ook wat intiemer in een van onze ruimtes met flexibele indeling. Natuurlijk hoort een borrel achteraf er ook bij. En je kunt natuurlijk een film vooraf of na afloop toevoegen.

Workshop in IJ-Lounge
Workshop in IJ-Lounge
Meeting in the Waterfront with a view of the river IJ
Meeting in the Waterfront with a view of the river IJ

Voor een privévertoning raden wij Cinema 4 aan. Deze intieme zaal met 67 plekken is ideaal voor een filmuitje. IJ-Lounge of Waterfront op dezelfde verdieping kun je gebruiken voor een aansluitende borrel of voor een besloten diner. De gasten lopen via het Panorama, de vaste tentoonstelling, en kunnen daar de interactieve installaties bewonderen en meer leren over de geschiedenis en ontwikkeling van film. Voor een presentatie met een meer zakelijke uitstraling zijn Cinema 1, 2 en 3 geschikt.

Vergaderen met je team kan goed in Room at the Top, IJ-Lounge en Waterfront. Er is een plug & play techniekset in iedere ruimte aanwezig, waarbij je eenvoudig je presentatie of laptop aan kunt sluiten. De inspirerende ruimtes met veel daglicht zijn ook ideaal voor een teamdag, zoals een kick-off, heisessie of een workshop met collega’s.

Workshop set-up in Room at the Top
Workshop set-up in Room at the Top
Team Sales & Events