Eye Filmmuseum will be temporarily closed due to Covid-19 measures. Eye Shop and Eye Study are open.

More information
Close

Premières en testviewings

Als gastvrij ‘huis voor de film in Nederland’ en promotor van filmcultuur is Eye voor de filmsector een permanent platform voor netwerkbijeenkomsten, workshops, debatten, festivals en feestelijke premières.

We rollen graag de rode loper uit voor jouw feestelijke première. Ontvang je gasten met glaasje bubbels en neem daarna plaats in de luxe bioscoopstoelen om te genieten van de vertoning op het grote doek. Er is plek voor ruim 300 genodigden.

Onze filmzalen zijn ’s ochtends vroeg ook beschikbaar voor testviewings.

Festive premiere
Festive premiere
Film screening with Q&A
Film screening with Q&A

In onze grootste zaal Cinema 1 geniet je van de film in de allerbeste kwaliteit. Dankzij het filmdoek van maar liefst 14 bij 5,5 meter en het Dolby Surround 7.1 geluidssysteem beleef je de film alsof je er zelf in meespeelt. Na afloop kunnen jullie proosten tijdens een feestelijke borrel in de Foyer.

Voordat de eerste films beginnen kun je doordeweeks in de filmzalen terecht voor een testviewing. Het is mogelijk om de gehele film te bekijken of bepaalde fragmenten. Starttijd is meestal rond 09.15 uur en de beschikbaarheid is afhankelijk van onze eigen programmering. Iedere maandag wordt het programma voor de aanstaande speelweek ingevuld. De speelweken lopen landelijk van donderdag tot en met woensdag. Om die reden kunnen wij testviewings alleen kort van tevoren inplannen.

A 3D screening
A 3D screening
Team Sales & Events