A valid CoronaCheck app QR code or print-out (13+) and valid ID (14+) will be required upon admission of Eye Filmmuseum.

From 28 November, Eye is open daily until 17:00, we ask you to keep the 1.5-metre distance and wear a face mask indoors.

More information
Close

Eye in gebarentaal

Eye wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk mensen.

You have to accept cookies to be able to watch this.
Eye in Gebaren

Wij hebben ringleiding in onze filmzalen en geven op onze website aan welke Nederlandse films via de Subcatch app te volgen zijn. Subcatch is ondertiteling voor doven en slechthorenden en beschrijft wat je niet hoort.


Ook bieden wij rondleidingen in Nederlandse Gebarentaal (NGT) aan door de vaste presentatie. Bij speciale evenementen, zoals de Familiedag en de Museumnacht, zijn tolken aanwezig.

Rondleidingen kunnen op aanvraag ook in International Sign (IS) worden gegeven. In verband met de corona-maatregelen bieden wij momenteel geen rondleidingen aan.


Meer informatie over de rondleidingen in gebarentaal? Neem contact op met educatie@eyefilm.nl.

Eye biedt programma’s in Nederlandse Gebarentaal aan mede dankzij de samenwerking met Musea in Gebaren. Musea in Gebaren maakt kunst en cultuur toegankelijk voor doven en slechthorenden en is een gezamenlijk initiatief van Foam en Wat Telt! Sinds 2016 zijn er 22 dove deelnemers opgeleid tot museumgids en er zijn inmiddels 15 musea die structureel programma's aanbieden in Nederlandse Gebarentaal (NGT).