Skip to content

Feestelijke evenementen

Jouw feestelijke evenement komt in Eye goed tot zijn recht. Pak groots uit in de filmzalen voor een awardshow, lancering of uitreiking. Of ontvang jouw gasten in een besloten ruimte voor een exclusieve borrel of luxe diner.

Diner met collega’s
Diner met collega’s
Sfeervolle aankleding in IJ-Lounge
Sfeervolle aankleding in IJ-Lounge

Voor zowel zakelijke als particuliere vieringen hebben we mooie ruimtes, fantastische catering en excellente service. Van een promotieborrel met collega’s tot een verjaardagsdiner met vrienden.

Je kunt alle zalen aankleden in de stijl van het bedrijf of in het thema van je feest. Denk aan grote stickers op de vloer, hoofdsteunhoezen met een logo of grote telescoopbanieren naast het filmscherm. Of laat de akoestische doeken in de vergaderruimtes bedrukken met jouw ontwerp en verlicht de ruimte met kleurrijke uplights.

Wist je dat je bij Eye het jawoord kunt geven? We zijn een officiële trouwlocatie. Je kunt bij ons terecht voor de ceremonie, maar ook voor een receptie, diner of feest als onderdeel van je bruiloft. Voor de ceremonie raden we IJ-Lounge of Room at the Top aan, of de sfeervolle art-decozaal Cinema 4. Voor een receptie met bruidstaart en champagne is de Foyer of het Arenaplateau geschikt. Lunchen of borrelen in een besloten ruimte is natuurlijk ook mogelijk.

Huwelijk in de IJ-Lounge
Huwelijk in de IJ-Lounge
Team Sales & Events