programmasuggesties

Eye is een uitzonderlijke evenementenlocatie door haar functie als nationaal filmmuseum, de ligging aan het IJ en het spectaculaire gebouw. Er bestaan verschillende mogelijkheden om uw programma uit te breiden en zo uw gasten een unieke dag te bezorgen.

rondleidingen

Een activiteit waarbij de benen even worden gestrekt en uw gasten tevens wat op steken? Boek dan een rondleiding door Eye. De gids geeft uw gasten informatie  over de architectuur van het gebouw, maar ook over de historie en nieuwe ontwikkelingen van dit spannende stukje Amsterdam.

varen

Combineer uw evenement in Eye met een rondvaart door de Amsterdamse grachten en het IJ. Vaar met uw gezelschap door het UNESCO Werelderfgoed en langs de belangrijkste highlights van Amsterdam. Geniet aan boord van bijvoorbeeld een lunch, borrel of dinerarrangement. Wilt u het uw gasten echt gemakkelijk maken? Gebruik de boot als watertaxi en laat uw gasten ophalen en afzetten bij hun hotel.

tentoonstelling

Eye organiseert drie à vier tentoonstellingen per jaar waarin film als de jongste, meest dynamische en grensoverschrijdende van alle kunsten wordt gepresenteerd. U kunt uw gasten een voucher geven, waarmee ze de tentoonstelling kunnen bezoeken die op dat moment in het museum te zien is. Daarnaast kan iedereen gratis het Panorama bezoeken: dit is een permanente presentatie met filmapparaten die belangrijke momenten in de geschiedenis van de cinema markeren.

film

Vertoon uw eigen bedrijfsfilm in een van de bioscoopzalen of kijk samen met uw gasten naar een speelfilm naar keuze! U kunt er tevens voor kiezen uw evenement op te luisteren met fragmenten uit onze collectie, afgestemd op uw doelgroep en thema. Denk hierbij aan een oud reclamefilmpje of voorfilmpje dat aansluit op het onderwerp van uw bijeenkomst.

cadeau geven

Bent u op zoek naar een mooi cadeau voor uw sprekers? Breng dan een bezoekje aan de Eye Shop of vraag uw contactpersoon om een suggestie. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om uw gasten te verrassen met de Eye Giftcard: dit is een debetcard vermomd als klassieke, fraai vormgegeven cadeaubon. De Giftcard geeft de ontvanger gedurende twee jaar de mogelijkheid een bepaald bedrag te besteden in onze shop, restaurant of voor een bezoek aan een film of de tentoonstelling.

entertainment

Door de jaren heen hebben er al veel optredens plaats gevonden tijdens evenementen in Eye. Een jazz-duo tijdens een walking dinner, een DJ met verschillende muziekstijlen tijdens een borrel of een band voor uw bedrijfsfeest: vraag ons dus gerust om suggesties voor de muzikale aankleding van uw evenement.

workshops en filmquiz

Er zijn verschillende workshops beschikbaar, die als aanvulling op uw evenement in Eye kunnen worden geboekt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan  een workshop fotografie, scenario schrijven, een korte film maken, of een lezing over filmcultuur. Daarnaast kunnen uw gasten ook een quiz op maat spelen, waarbij hun filmkennis op de proef wordt gesteld.