referenties

Hier ziet u presentatie van enkele evenementen die in EYE plaats vonden.

 • NanoCity 2016

  Hierbij werd er een seminar georganiseerd voor 300 personen. Waarbij de Arena gebruikt werd als beurs voor alle exposanten en in meerdere zalen werden verschillende presentaties gehouden.

 • MRA Congres

  Een conges waarbij er 125 personen werden uitgenodigd in Cinema 2 en de Foyer werd gebruikt voor cateringmomenten.

 • KIA DEALERDAG 2017

  Hier werden alle dealers uitgenodigd in Cinema 3 voor een presentatie. Op deze dag waren ook de partners uitgenodigd. Gelijktijdig kreeg deze groep een rondleiding door het museum.

   

 • Cocktail dinner Air Liquide Santé International

  Na een international congres in de RAI, kwamen zij met veel plezier netwerk event in de avond afsluiten bij EYE. Het boekingsbureau Creative Spirit heeft dit samen met EYE georganiseerd. Hierbij was de Arena omgebouwd als walking dinner ruimte voor 300 personen.

 • Vodafone Business Partner of the Year Event 2017 | VodafoneZ

  Dit was een exclusieve verhuur waarbij EYE meer dan tot zijn recht kwam. International Orange diende als eventbureau. Elke ruimte werd gebruikt voor een ander onderdeel: VIP lunch, presentatie's, award uitreiking & walking dinner.

  Dit was volgens velen het allerbeste BPOTY event sinds we dit concept uitrollen. Van de 7 edities staat deze absoluut op nummer 1. Alles klopte, inhoudelijk en qua inspirerende omgeving. Sybrand van Hofwegen.

 • AMMODO KNAW AWARDS 2017

  Het was zeker een geslaagd evenement en kijken er met veel plezier op terug. Eye blijft een fantastische locatie.Dit is een exclusieve verhuur waarbij er 290 personen in de arena ging dineren, Cinema 1 werd gebruikt voor de Award uitreiking en daarna een walking dessert waarbij de arena ook diende als podium voor een dansact.

  Het was zeker een geslaagd evenement en kijken er met veel plezier op terug. Eye blijft een fantastische locatie. Oda Barten