referenties

Hier ziet u een presentatie van enkele evenementen die in Eye plaats hebben gevonden. Meer informatie over de verschillende locaties vindt u hier.

 • The Data of Tomorrow Conference van Stibo Systems

  In september 2017 heeft Stibo Systems, een groot data concern, in Eye een uitgebreid twee-daags congres georganiseerd! Op de eerste dag van de conferentie was het hele pand verhuurd waarbij alle ruimtes in Eye volop benut zijn. In de Arena bevond zich een informatiemarkt met standhouders en in Cinema 1 kregen de bezoekers presentaties die gehost werden door Boom Chicago. Op dag twee van de conferentie werd wederom Cinema 1 voor het plenaire gedeelte ingezet gecombineerd met de Foyer als cateringgedeelte waar tegelijkertijd standhouders hun producten promootten. Wij kijken terug op een zeer geslaagd evenement!

  Foto: Sebastiaan ter Burg, CC BY

   

 • Productlancering Benefit Cosmetics

  Voor de lancering van een nieuw wenkbrauwproduct koos het speelse make-up merk Benefit Cosmetics voor de Room at the Top. Deze van nature strakke en wit met houten ruimte werd omgetoverd tot beautysalon: vele bloggers, vloggers en influencers bezochten gedurende de dag de salon en interviewden onder het genot van een Benefit roze drankje & hapje een top wenkbrauwstyliste voor de beste tips!

  Het event was qua uitvoering en opkomst echt geslaagd. De locatie was top en we hebben veel complimenten gekregen over de manier waarop we gebruikt hebben gemaakt van de ruimte. Fijn dat jullie op alle gebieden met ons mee konden denken. Wij zijn heel tevreden over het verloop en de service vanuit het Eye Filmmuseum.

   

 • Vodafone Business Partner of the Year Event 2017 | VodafoneZ

  Dit was een exclusieve verhuur waarbij Eye meer dan tot zijn recht kwam. International Orange diende als eventbureau. Elke ruimte werd gebruikt voor een ander onderdeel: VIP lunch, presentatie's, award uitreiking & walking dinner.

  Dit was volgens velen het allerbeste BPOTY event sinds we dit concept uitrollen. Van de 7 edities staat deze absoluut op nummer 1. Alles klopte, inhoudelijk en qua inspirerende omgeving. Sybrand van Hofwegen.

 • Film premiere Broers

  In een overvolle Cinema 1 ging de film Broers, de eerste speelfilm van regisseur Bram Schouw, feestelijk in première. De mooie avond, gehost door Eva Jinek, was een groot succes. De volledige cast met onder andere Jonas Smulders en Niels Gomperts was aanwezig, met natuurlijk nog veel meer BN’ers en filmgenoten.

  Wij hebben een heel leuk feestje gehad en ik ben ontzettend blij dat alles gelopen is zoals het is gelopen! Het is een geweldige locatie.

  Het was erg leuk. Bedankt voor alle hulp! Doe graag nog eens première in Eye!

 • KIA Dealerdag 2017

  Hier werden alle dealers uitgenodigd in Cinema 3 voor een presentatie. Op deze dag waren ook de partners uitgenodigd. Gelijktijdig kreeg deze groep een rondleiding door het museum.

   

 • MRA Congres

  Een conges waarbij er 125 personen werden uitgenodigd in Cinema 2 en de Foyer werd gebruikt voor cateringmomenten.

 • NanoCity 2016

  Hierbij werd er een seminar georganiseerd voor 300 personen. Waarbij de Arena gebruikt werd als beurs voor alle exposanten en in meerdere zalen werden verschillende presentaties gehouden.

 • Cocktail dinner Air Liquide Santé International

  Na een international congres in de RAI, kwamen zij met veel plezier netwerk event in de avond afsluiten bij Eye. Het boekingsbureau Creative Spirit heeft dit samen met Eye georganiseerd. Hierbij was de Arena omgebouwd als walking dinner ruimte voor 300 personen.

 • AMMODO KNAW Awards 2017

  Dit is een exclusieve verhuur waarbij er 290 personen in de arena ging dineren, Cinema 1 werd gebruikt voor de Award uitreiking en daarna een walking dessert waarbij de arena ook diende als podium voor een dansact.

  Het was zeker een geslaagd evenement en kijken er met veel plezier op terug. Eye blijft een fantastische locatie. Oda Barten

   

 • SND congres

  Dit is een verhuur waarbij er 200 personen een congres hadden in Cinema 1. Het doel was veel kennis uitwisselen doormiddelen van 20 verschillende sprekers uit de mediawereld. De foyer werkt gebruikt voor catering en netwerken.

  Het was zeer geslaagde dag en iedereen was onder de indruk van jullie geweldige locatie. We gaan dit in de toekomst zeke herhalen en zullen ons dan bij je melden. Christian Erades