Het beste zicht op SAIL 2020

Van 12 tot en met 16 augustus 2020 vindt de 10e editie van SAIL Amsterdam plaats. Wie er al eens bij is geweest, weet hoe onvergelijkbaar dit nautische spektakel is.

Niet alleen door de ontzagwekkende tallships, de stoere marineschepen en de prachtig gerestaureerde boten. Maar ook en vooral door de bijzondere sfeer op en langs het water. SAIL is het best bezochte publieksevenement van Nederland; een belevenis van wereldklasse die verbindt en inspireert. Daarmee is het de gelegenheid bij uitstek om je relaties een onvergetelijke herinnering te bezorgen.

contact sail 2020

Voor de mogelijkheden tijdens de overige SAIL-dagen kun je terecht bij:

Nicole Jonk
nicolejonk@eyefilm.nl
020 7027 626

zicht op zeilen

Wie SAIL2020 in volle cinematografische glorie wil bewonderen, zet nu alvast koers richting Eye. Er is geen locatie langs de vaarroute die een beter decor biedt voor de binnenkomst én het afmeren van de monumentale zeezeilschepen. Ruim 600 schepen zullen in parade vlak aan Eye voorbijvaren. Op het water vinden tal van optredens plaats. Naast het gebouw is er mogelijkheid om aan te meren. Eye is daarmee ook zeer geschikt als opstapplek tijdens SAIL.

ruime verwenmogelijkheden

Tijdens SAIL zijn er diverse mogelijkheden om je gasten in Eye vorstelijk te ontvangen. Van een exclusieve ruimte voor 35 gasten tot de gehele Arena met terras tijdens de SAIL-In, die ruimte biedt aan 900 mensen. Vanzelfsprekend onder het genot van een uitstekend verzorgde lunch, borrel of diner.

Samen met onze cateringpartners hebben we speciale SAIL-arrangementen gemaakt, waarmee je je gasten extra in de watten kunt leggen. Je kunt kiezen uit een middag- of een avondarrangement. Het middagarrangement is inclusief ontvangst, lunch & borrel, vanaf € 85 p.p. exclusief zaalhuur. Het avondarrangement biedt ontvangst, diner en een late-night snack, vanaf € 97 p.p.