Festival

Het Fantastisch Kinderfilm Festival

29 februari - 9 maart 2016

Het Fantastisch Kinderfilm Festival pakt deze winter de koffers en reist met ‘Kronkel & Slinger’ naar EYE. Het festival gaat dit jaar over reizen naar onbekende plekken, maar ook over onderweg zijn in je eigen stad of dorp. Reis mee op de fiets, met de trein, op je rolschaatsen of misschien zelfs wel in een luchtballon! 

Alle kinderen die naar de film gaan mogen ook komen spelen in de Speeltuin van de Verbeelding, buiten de filmzalen. Hier ga je, net als in de film, op reis. Stap in en speel mee met koffermemorie, maak een lichtvoorstelling met bewegende beelden of bereid een picknick voor onderweg. 

Het festival (voor kinderen van 2 t/m 9 jaar) duurt van 29 februari t/m 6 maart; ook op woensdag 9 maart zijn er voorstellingen. De kaartverkoop is gestart, tickets kosten 9 euro (met Stadspas 7,50 euro). De Cinevillepas is niet geldig voor festivalvoorstellingen.

Om deze video te bekijken moet je cookies accepteren klik hier

meer informatie

Er zijn korte filmvoorstellingen voor kinderen vanaf twee jaar en spannende lange films voor de oudere kinderen, alle kinderen tussen de twee en negen jaar zijn welkom.

De kinderen mogen spelen in de Speeltuin van de Verbeelding. In deze fantastische speeltuin ga je, net als in de film, op reis. Stap in en speel mee met koffermemorie, maak een lichtvoorstelling met de bewegende beelden die je ziet vanuit de trein, ga met je familie op de vakantiefoto, bereid je eigen picknick voor onderweg, snuif de geur van je huis op bij Heimweegeuren en beleef nog veel meer.

Volledig aanbod

Van A tot Z