Festival

Keep an Eye Filmacademie Festival

23 juni - 1 juli 2017

Lichting 2017 van de Nederlandse Filmacademie studeert af tijdens de zevende editie van het Keep an Eye Filmacademie Festival.

Van 23 juni t/m 1 juli 2017 presenteren de studenten van de Nederlandse Filmacademie hun afstudeerwerk tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival.

In EYE en Grootlab vindt van 23 t/m 28 juni de Master of Film Artistic Research Week plaats, getiteld Framing Traces. De studenten vertonen er de resultaten van hun onderzoek naar film. Er zijn filmvertoningen, presentaties en debatten en er is een expositie.

Van dinsdag 27 juni t/m zaterdag 1 juli vinden de premières en openbare vertoningen plaats van de documentaires, korte speelfilms en commercials die gerealiseerd zijn door de bachelorstudenten. Gedurende de hele festivalperiode staat op de trappen van EYE een expositie van objecten, ontworpen door studenten van de richting Production design. Ook is er een presentatie van de afstudeerrichting Interactieve media/Visual effects en een ochtend over coproduceren.

Festivalpartner is de Keep an Eye Foundation.

kaartverkoop

De kaartverkoop van de Bachelor-voorstellingen start op maandag 19 juni om 10.00 uur.

De voorstellingen van de Master-studenten op 23 t/m 28 juni zijn gratis. Ze zijn  af te halen aan de kassa van EYE vanaf 1 dag van tevoren. Max. 4 kaarten p.p. Er kan niet voor gereserveerd worden.

De voorstellingen van de Bachelor-studenten op 29, 30 juni en 1 juli kosten € 5,00, behalve de Presentatie Co-Productie op 30 juni is gratis en op de dag zelf af te halen aan de kassa van EYE.

De voorstellingen zijn gratis voor Cinevillepashouders.

Volledig aanbod

Van A tot Z