Festival

Keep an Eye Filmacademie Festival

24 juni - 2 juli 2016

Lichting 2016 van de Nederlandse Filmacademie studeert af tijdens de zesde editie van het Keep an Eye Filmacademie Festival!

In EYE en Grootlab vindt van 24 t/m 29 juni de Graduation Show van de masterstudenten plaats, getiteld Condition of Possibility. De studenten vertonen er de resultaten van hun onderzoek naar film. Er zijn filmvertoningen, presentaties en debatten en de eindexameninstallaties worden geëxposeerd.
 
Van dinsdag 28 juni t/m zaterdag 2 juli vinden de premières en openbare vertoningen plaats van de documentaires, korte speelfilms en commercials die gerealiseerd zijn door de bachelorstudenten. Gedurende de hele festivalperiode staat op de trappen van EYE een expositie van objecten, ontworpen door studenten van de richting Production design.

Kaartverkoop
Voor de kaarten van de master-voorstellingen (MG) geldt:
alle kaarten zijn gratis. Ze zijn 1 dag van te voren af te halen aan de kassa van EYE. Max. 4 kaarten p.p. Er kan niet gereserveerd worden.

Voor de kaarten van de bachelor-voorstellingen geldt:
De online kaartverkoop start op maandag 20 juni.
De Bachelor-vertoningen van 28 juni t/m 2 juli kosten € 5,00 per blok van 3 films, en zijn online en aan de kassa van EYE te verkrijgen.
De voorstellingen zijn gratis voor Cineville-pashouders.

Volledig aanbod