• A Rainy Day in New York
  • A Rainy Day in New York
  • A Rainy Day in New York
  • A Rainy Day in New York
  • A Rainy Day in New York
Bekijk trailer

a_rainy_day_in_new_york_vanaf_29_augustus_in_de_bioscoop

Om deze video te bekijken moet je YouTube/ Vimeo cookies accepteren.
klik hier

Onderdeel van Picl

A Rainy Day in New York

Woody Allens nieuwste romantische komedie volgt een jong stel op hun romantische trip naar New York die een andere wending neemt dan ze hadden verwacht.

Woody Allens vijftigste film als regisseur en scenarist is een romantische komedie rond een jong stel dat zich verheugt op een speciaal weekend in New York, weg van de universiteit waar ze allebei studeren. Maar dan verandert hun weekend in een ingewikkelde puinhoop, vol regenbuien en onvoorziene avonturen.

bekroonde cameraman

A Rainy Day in New York is de derde samenwerking tussen Allen en de vermaarde, met een Oscar bekroonde cameraman Vittorio Storaro. Allen castte onder andere Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law, Diego Luna en Liev Schreiber.

...Sublieme vertolkingen onder leiding van Allen...een van de betere films die de 80-plusser uit New York in jaren heeft gemaakt...opvallend fris en aanstekelijk... sprankelt van begin tot eind... een vloeiend geheel...vol prachtige scenariovondsten, verrassende verwikkelingen en een bevredigende afloop. Het lijkt wel of de regisseur met deze film aan zijn vierde jeugd is begonnen. (**** Algemeen Dagblad)

Timothée Chalamet excelleert...Woody Allen is in topvorm...heeft alles wat je graag ziet in een Woody Allen... (**** Trouw)

 ...bijzonder sterke en vermakelijke Allen-romcom... (**** VPRO/Cinema.nl)

Bekijk deze film thuis op Picl, Eye's online filmzaal, of bekijk ons volledige online aanbod.