Helaas, de film waar je naar zoekt is niet meer te zien in EYE.
Maar als liefhebber van klassiekers, cult-, genre- en arthouse film raden we je aan om vooral even te kijken naar het huidige aanbod.
Programma a-z
Bekijk trailer

blade_runner_2049_-_trailer_3

Om deze video te bekijken moet je cookies accepteren klik hier

Blade Runner 2049 (2D)

Visueel spektakelstuk is het vervolg op de klassieker Blade Runner en speelt zich dertig jaar later af als politieagent K (Ryan Gosling) op zoek gaat naar de voormalige ‘blade runner’ Rick Deckard (Harrison Ford). Ook met Sylvia Hoeks.

In Blade Runner 2049 ontdekt een nieuwe ‘blade runner’, politieagent K (Ryan Gosling) een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. K’s ontdekking leidt tot een speurtocht naar de voormalige ‘blade runner’ Rick Deckard (Harrison Ford), die al dertig jaar vermist wordt.

Aartsvader van Blade Runner Ridley Scott gaf als executive producer de vrije hand aan de Canadese regisseur Denis Villeneuve, die met Arrival bewees dat hij het sciencefictiongenre tot grote hoogte kan laten stijgen. Ook nu in zijn spectaculaire dystopie schuwt hij de grote vragen over mens en machine, herinneringen en liefde niet. Andere rollen zijn er voor Sylvia Hoeks, die grote indruk maakt met haar ijzige verschijning, Jared Leto, Robin Wright en Sallie Harmsen.

...schittert: inhoudelijk, visueel en dankzij de acteurs...uitstekende opvolger...een kleine revolutie...kostelijk gespeeld...Wonderschoon...fantastisch...ontroerend...Heerlijk...een film die je moet zien... (***** Trouw)

...in menig opzicht nog beter dan de film uit 1982...ijzingwekkend...Hoeks maakt een imposante indruk...onvergetelijk...Blade Runner werkt op alle niveaus...visueel spektakelstuk vol memorabele beelden... (***** Algemeen Dagblad)  

...fraai...Razend knap...sterk spel... (***** De Volkskrant)  

algemene informatie

openingstijden

ticketbalie:
zo t/m do: 10.00 - 22.00*

vrij & za: 10.00 - 23.00*

*afhankelijk van aanvang laatste voorstelling

tentoonstelling:
dagelijks: 10.00 - 19.00
vrij: 10.00 - 21.00


meer informatie

online prijzen

film
(NB! bij festivals of speciale voorstellingen kunnen deze prijzen afwijken)

regulier€10,-
reductie€8,50
vriend€7,50
kind t/m 11 jaar€7,50
Cineville, NFC, KNFGratis (mogelijk toeslag)
10 rittenkaart - alleen te koop aan onze kassa€80,-

tentoonstelling

regulier 

€10,-

reductie* 

€ 8,50

vriend**

€ 7,50

museumkaart 

Gratis

kinderen t/m 11 jaar 

Gratis

kinderen 12 t/m 18 jaar

€5,- 

CJP

€8,- 
Cinevillepas€ 8,-

combiticket expositie & film

€16,50
bereikbaarheid

EYE ligt direct tegenover station Amsterdam Centraal aan de overkant van het IJ en is gemakkelijk te bereiken met de gratis pont. Ook met de auto is EYE goed bereikbaar.
meer informatie

Helaas, de film waar je naar zoekt is niet meer te zien in EYE.
Maar als liefhebber van klassiekers, cult-, genre- en arthouse film raden we je aan om vooral even te kijken naar het huidige aanbod.
Programma a-z