• Buurman & Buurman Winterpret!
  • Buurman & Buurman Winterpret!
  • Buurman & Buurman Winterpret!
  • Buurman & Buurman Winterpret!
Bekijk trailer

buurman_en_buurman_winterpret_officiele_trailer_29_november_in_de_bioscoop

Om deze video te bekijken moet je YouTube/ Vimeo cookies accepteren.
klik hier

Buurman & Buurman Winterpret!

Daar zijn ze weer! Buurman & Buurman, het grappige duo dat altijd onbedoeld de boel op stelten zet, is terug met nieuwe avonturen. Het wordt weer kouder, het word weer winter en wat is er dan leuker dan de kerstboom versieren? Of zelf kerstkoekjes bakken? Als dat maar goed gaat….

De winter is superleuk, vinden Buurman & Buurman die zich al verheugen op een witte kerst. Om alles op tijd af te hebben gaan ze lekker aan de slag om hun huis helemaal in de kerstsfeer te brengen. Maar zijn ze echt zo handig als ze denken te zijn?

struikelend door het leven

Het versieren van de kerstboom gaat niet zoals gepland en ook het huis versieren blijkt nogal lastig. En als ze kerstkoekjes proberen te bakken, zetten de buurmannen per ongeluk het huis in de hens! Maar gelukkig is er ook tijd voor cadeautjes en daar zijn de buurmannen gek op. Kortom, er is deze winter weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman.

geliefd bij jong en oud

Buurman & Buurman is een creatie van de Tsjechische animatiefilmer Marek Besem. Met veel gevoel voor absurde humor laat hij de twee mannetjes door het leven struikelen; terwijl Buurman & Buurman denken dat ze briljante oplossingen hebben voor alledaagse problemen lopen ze in zeven sloten tegelijk. Hun gestuntel maakt ze geliefd bij jong en oud.

Met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen.