• De grote boze vos
  • De grote boze vos
  • de grote boze vos
  • De grote boze vos
  • De grote boze vos
Bekijk trailer

de_grote_boze_vos_-_nederlandse_trailer

Om deze video te bekijken moet je cookies accepteren klik hier

Onderdeel van Kinderactiviteiten, Picl

De grote boze vos

Drie verhalen die zich afspelen in en rond een boerderij op het platteland. De dieren moeten afrekenen met grote uitdagingen.

Met een vleugellamme ooievaar op het erf, moeten een eend en een konijn zelf een baby afleveren. De listige vos lust wel een eitje, maar moet hij ook de kuikens grootbrengen? En wie bezorgt de dieren met Kerst een cadeautje? Hilarische kortefilmcompilatie van de makers van onder andere Ernest & Celestine. Schaamteloos grappig en uitgelaten, geanimeerd met verbluffend vakmanschap en perfecte timing. Zorgeloos schateren!

Met de stemmen van Ruth Beeckmans, Jan Schepens, Gène Bervoets en David Davidse.

De beste kinderfilms zijn leeftijdloos. Dat bewijst deze uitbundige animatiekomedie...zeer vrolijk stemmend... aanstekelijk...sfeervol...raak getroffen...hilarisch...veel flair...raamvertelling die te leuk is om te verklappen... (De Filmkrant)

…leuk…munt uit in onvoorspelbare wendingen, snelle, puntige humor en slapstick. De Vlaamse stemmencast maakt het nog charmanter. (**** NRC Handelsblad)

…allemaal even geestig…fraaie tekeningen…humoristische scenario…gemoedelijke sfeer…met veel liefde en aandacht gemaakte film… (**** De Volkskrant) 

voor 25 jan 2020 10:40

Bekijk deze film thuis op Picl, Eye's online filmzaal, of bekijk ons volledige online aanbod.