Cinema 2 heeft tijdelijk een huiskameropstelling. Je ziet in de agenda in welke zaal een film draait.

  • Ema
  • Ema
  • Ema
  • Ema
Bekijk trailer

ema_-_pablo_larrain_-_officiele_nl_trailer_-_vanaf_19_maart_in_de_bioscoop

Om deze video te bekijken moet je YouTube/ Vimeo cookies accepteren.
klik hier

Onderdeel van Picl

Ema

De nieuwe film van Pablo Larraín (Jackie) is een explosief, stijlvol en gewaagd portret van een danseres, die alles op alles zet om herenigd te worden met haar zoon. 

De jonge Ema (Mariana di Girolama) danst in het experimentele dansgezelschap van haar man: choreograaf Gastón (Gael Garcia Bernal). Na een schokkende gebeurtenis besluit het stel hun zevenjarige adoptiezoon Polo af te staan. In de nasleep hiervan wordt hun huwelijk hevig op de proef gesteld, terwijl Ema een plan smeedt om haar zoon terug te krijgen. Uitgerust met een vlammenwerper, en met hulp van haar vriendinnen, zwoegt ze dag en nacht om haar gezin te redden. Schuld, liefde, hoop en verlangen komen samen in dit audiovisuele spektakel, dat nog lang bijblijft.

Muzikant en kunstenaar Nicolas Jaar componeerde de pompende ambient-reggaeton-soundtrack van Ema, waarmee de film een spektakel is voor oog en oor.

originele stijl

De Chileense Pablo Larraín werd bekend bij het grote publiek door zijn film Jackie (met Natalie Portman), die genomineerd werd voor drie Oscars. Daarnaast maakte hij, in hoogst originele stijl, een bejubelde trilogie over de dictatuur van Pinochet (Tony ManeroPost mortem en NO) en de veelgeprezen biopic Neruda, over de gelijknamige dichter.

voorfilm

Voorafgegaan door een online videoboodschap van hoofdrolspeelster Mariana di Girolama en Danses Algeriennes (2'), een voorfilm uit de collectie van Eye. Begeleidende muziek van Martin de Ruiter. 

ondertiteling bij deze film

13/7 21.40, 14/7 21.15 Engels ondertiteld, andere vertoningen zijn met Nederlandse ondertitels.

voor 11 jul 2020 19:30

Bekijk deze film thuis op Picl, Eye's online filmzaal, of bekijk ons volledige online aanbod.