Bekijk trailer

true_romance_-_original_theatrical_trailer

Om deze video te bekijken moet je YouTube/ Vimeo cookies accepteren.
klik hier

Eyeshadow: True Romance + Délage and the Togetherness

Eerst naar de film, daarna naar een live optreden: Eyeshadow selecteert elke maand een moderne klassieker met smoel en uitgesproken soundtrack: coole en opwindende films dus. Na afloop is er altijd een live optreden met muziek die aansluit bij de film. Vanavond: True Romance met daarna lo-fi pop van Délage and the Togetherness.

Tony 'Top Gun' Scott (regie) en Quentin Tarantino (met zijn eerste script) gaan in de hoogste versnelling in hun überhippe achtervolgingsfilm over een prostituee, een kungfufilm-liefhebber en een door Elvis Presley geobsedeerde medewerker in een stripwinkel (waarvoor Tarantino uit zijn herinneringen als videotheekmedewerker putte).

True Romance flopte bij de première maar groeide uit tot een volbloed cultfilm, niet in de laatste plaats vanwege Gary Oldman met dreadlocks, en andere knalrollen van Dennis Hopper, Christopher Walken en Brad Pitt, die als stonede huisgenoot al improviserend op de bank ligt.

Na afloop kun je luisteren naar een live optreden van de Duitse singer-songwriter Délage, die op dit moment in Amsterdam woont. Hij treedt live op met de band The Togetherness. Op zijn album Délage A.K.A. Loverboy Beatface bezingt hij zijn liefdesverdriet: oprechte lo-fi pop om bij weg te zwijmelen.

Klik hier om je aan te melden voor het Facebook evenement