Helaas, de film waar je naar zoekt is niet meer te zien in EYE.
Maar als liefhebber van klassiekers, cult-, genre- en arthouse film raden we je aan om vooral even te kijken naar het huidige aanbod.
Programma a-z
Bekijk trailer

het_ongelooflijke_verhaal_van_de_mega_grote_peer_-_officiele_nl_trailer

Om deze video te bekijken moet je cookies accepteren klik hier

Het ongelooflijke verhaal van de mega grote peer

Deense animatiefilm vol verbeeldingskracht en humor, waarin mysterieuze flessenpost leidt tot een bijzonder avontuur vol zeemonsters, rare piraten en… een mega grote peer!

In Solby, een klein en vredig Deens havenstadje, is het leven goed voor Mitcho en Sebastiaan. Tot de dag dat ze een fles in de zee vinden met daarin een mysterieuze boodschap:

'Aan wie deze boodschap ook vindt...  Ik ben gestrand... op het mysterieuze eiland ... Red me alsjeblieft... Maar wees voorzichtig met de wrede... piraten... en de Zwarte Zee.' 

monsters, piraten en iets mega groots

De fles is gestuurd door de burgemeester die al een jaar vermist wordt. Ze besluiten hem te gaan zoeken. De bang uitgevallen Sebastiaan, de waterrat Mitcho en de gekke professor Glykose varen naar de open zee en zetten koers naar een mysterieuze plek waar de burgemeester te vinden zou zijn. Nog nooit is iemand teruggekeerd van dit eiland - een meer dan een onheilspellend feit. Al snel komen ze terecht in een bijzonder avontuur vol zeemonsters, rare piraten en…. een mega grote peer!

Dit vlot geanimeerde avontuur vangt de rijke verbeeldingskracht en humor van het geliefde kinderboek Den utrolige historie om den kæmpestore pære van de Deense auteur Jakob Martin Strid, waarop de film is gebaseerd. Met de Nederlandse stemmen van Nathalie Haneveld, Mats Hoogland, Frank Hoelen en Hein van Beem.

...verrukkelijk...liefdevolle aandacht voor zelfs de kleinste bijrollen...grote hoeveelheid visueel detail...een verademing... (**** De Volkskrant)

algemene informatie

openingstijden

kassa:
zo t/m do: 10.00 - 22.00*
vrij & za: 10.00 - 23.00*
*afhankelijk van aanvang laatste voorstelling

tentoonstelling:
dagelijks: 10.00 - 19.00

meer informatie

online prijzen

film online
(let op! bij festivals of speciale voorstellingen kunnen deze prijzen afwijken)

regulier

€10,-

reductie

€8,50

Eye society

€7,50

kind t/m 11 jaar

€7,50

Cineville, NFC, KNF (verkrijgbaar aan balie)

gratis (mogelijk toeslag)

tentoonstelling

regulier 

€10,-

reductie

€8,50

Eye society

€7,50

museumkaart / I Amsterdam / BGL VIP (verkrijgbaar aan de balie)

gratis

kinderen t/m 11 jaar 

gratis

jongeren 12 t/m 18 jaar / CJP / Cineville

€5,- 

combiticket expositie & film (verkrijgbaar aan de balie)

€17,-

bereikbaarheid

Eye ligt direct tegenover station Amsterdam Centraal aan de overkant van het IJ en is gemakkelijk te bereiken met de gratis pont. Ook met de auto is EYE goed bereikbaar.

meer informatie

Helaas, de film waar je naar zoekt is niet meer te zien in EYE.
Maar als liefhebber van klassiekers, cult-, genre- en arthouse film raden we je aan om vooral even te kijken naar het huidige aanbod.
Programma a-z