Helaas, de film waar je naar zoekt is niet meer te zien in EYE.
Maar als liefhebber van klassiekers, cult-, genre- en arthouse film raden we je aan om vooral even te kijken naar het huidige aanbod.
Programma a-z
Bekijk trailer

along_with_the_gods_the_two_worlds_trailer_2_2017_movieclips_indie

Om deze video te bekijken moet je cookies accepteren klik hier

Imagine - Along With the Gods: The Two Worlds

Een brandweerman moet zeven rechtszaken winnen in het hiernamaals in een spectaculair gedurfd en bemoedigend modern sprookje.

Wanneer brandweerman Kim Ja-hong tijdens zijn werk komt te overlijden, wordt hij verwelkomd door drie wachters die zijn gidsen door het hiernamaals blijken te zijn. Er wordt hem verteld dat hij in aanmerking komt voor reïncarnatie, omdat hij tijdens zijn leven een toonbeeld van deugdzaamheid was. Maar dan moet hij wel eerst vrijgesproken worden in zeven processen in zeven verschillende lagen van de hel. Een spectaculair gedurfd en bemoedigend modern sprookje.

Het grootste deel van Along With the Gods vindt plaats in een fantastisch over-the-top hiernamaals (dat eruit ziet als een mengeling van Mortal Kombat, Mad Max en Spirited Away), bevolkt door goden die de zonden van de overledenen bestraffen. Het verhaal doet denken aan A Christmas Carol, met een hoofdpersoon die door zijn verleden en heden wordt geleid om in de toekomst herboren te kunnen worden. Onderweg overdenkt hij de gevolgen van daden uit zijn verleden die nu een belemmering vormen voor zijn toonbeeld-status. Onder deze fantastische laag, vol gevechten, goden en geesten, vind je uiteindelijk een familie-melodrama met serieuze morele dilemma’s, waarin onderwerpen als euthanasie, militaire mishandeling en verzwegen moorden aangeroerd worden.

algemene informatie

openingstijden

kassa:
zo t/m do: 10.00 - 22.00*
vrij & za: 10.00 - 23.00*
*afhankelijk van aanvang laatste voorstelling

tentoonstelling:
dagelijks: 10.00 - 19.00

meer informatie

online prijzen

film online
(let op! bij festivals of speciale voorstellingen kunnen deze prijzen afwijken)

regulier

€10,-

reductie

€8,50

Eye society

€7,50

kind t/m 11 jaar

€7,50

Cineville, NFC, KNF (verkrijgbaar aan balie)

gratis (mogelijk toeslag)

tentoonstelling

regulier 

€10,-

reductie

€8,50

Eye society

€7,50

museumkaart / I Amsterdam / BGL VIP (verkrijgbaar aan de balie)

gratis

kinderen t/m 11 jaar 

gratis

jongeren 12 t/m 18 jaar / CJP / Cineville

€5,- 

combiticket expositie & film (verkrijgbaar aan de balie)

€16,50

bereikbaarheid

Eye ligt direct tegenover station Amsterdam Centraal aan de overkant van het IJ en is gemakkelijk te bereiken met de gratis pont. Ook met de auto is EYE goed bereikbaar.

meer informatie

Helaas, de film waar je naar zoekt is niet meer te zien in EYE.
Maar als liefhebber van klassiekers, cult-, genre- en arthouse film raden we je aan om vooral even te kijken naar het huidige aanbod.
Programma a-z