Helaas, de film waar je naar zoekt is niet meer te zien in EYE.
Maar als liefhebber van klassiekers, cult-, genre- en arthouse film raden we je aan om vooral even te kijken naar het huidige aanbod.
Programma a-z

Imagine - Masterclass Storyboarding

Storyboarden is een essentiële fase in de pre-productie van een film. De regisseur en de storyboard artist werken samen aan een serie stripachtige panels, die de regisseur helpen te visualiseren hoe zijn of haar verhaal gefilmd gaat worden. Temple Clark is een storyboard en concept artist uit Londenm die werkte aan meer dan 100 bioscoop- en televisiefilms, waaronder Spectre, Gravity, The Avengers, Kick-Ass, twee van de Harry Potter-films, Lara Croft: Tomb Raider en The Fifth Element.

In zijn masterclass zal hij middels een grote hoeveelheid beelden en clips, scènes analyseren van belangrijke films die hij storyboardde, en laten zien hoe ze uiteindelijk gefilmd en gemonteerd werden. Ook zal hij het hebben over diverse methoden van (samen)werken van regisseurs en over nieuwe manieren van het maken van storyboards.Storyboarden is een essentiële fase in de pre-productie van een film. De regisseur en de storyboard artist werken samen aan een serie stripachtige panels, die de regisseur helpen te visualiseren hoe zijn of haar verhaal gefilmd gaat worden. Temple Clark is een storyboard en concept artist uit Londenm die werkte aan meer dan 100 bioscoop- en televisiefilms, waaronder Spectre, Gravity, The Avengers, Kick-Ass, twee van de Harry Potter-films, Lara Croft: Tomb Raider en The Fifth Element. In zijn masterclass zal hij middels een grote hoeveelheid beelden en clips, scènes analyseren van belangrijke films die hij storyboardde, en laten zien hoe ze uiteindelijk gefilmd en gemonteerd werden. Ook zal hij het hebben over diverse methoden van (samen)werken van regisseurs en over nieuwe manieren van het maken van storyboards.

algemene informatie

openingstijden

kassa:
zo t/m do: 10.00 - 22.00*
vrij & za: 10.00 - 23.00*
*afhankelijk van aanvang laatste voorstelling

tentoonstelling:
dagelijks: 10.00 - 19.00

meer informatie

online prijzen

film online
(let op! bij festivals of speciale voorstellingen kunnen deze prijzen afwijken)

regulier

€10,-

reductie

€8,50

Eye society

€7,50

kind t/m 11 jaar

€7,50

Cineville, NFC, KNF (verkrijgbaar aan balie)

gratis (mogelijk toeslag)

tentoonstelling

regulier 

€10,-

reductie

€8,50

Eye society

€7,50

museumkaart / I Amsterdam / BGL VIP (verkrijgbaar aan de balie)

gratis

kinderen t/m 11 jaar 

gratis

jongeren 12 t/m 18 jaar / CJP / Cineville

€5,- 

combiticket expositie & film (verkrijgbaar aan de balie)

€16,50

bereikbaarheid

Eye ligt direct tegenover station Amsterdam Centraal aan de overkant van het IJ en is gemakkelijk te bereiken met de gratis pont. Ook met de auto is EYE goed bereikbaar.

meer informatie

Helaas, de film waar je naar zoekt is niet meer te zien in EYE.
Maar als liefhebber van klassiekers, cult-, genre- en arthouse film raden we je aan om vooral even te kijken naar het huidige aanbod.
Programma a-z