Bekijk trailer

tragedy_girls_official_trailer

Om deze video te bekijken moet je YouTube/ Vimeo cookies accepteren.
klik hier

Imagine - Tragedy Girls

Twee schoolmeisjes gaan in de leer bij een seriemoordenaar in een bloederige horrorcomedy die hilarisch en snel is, en er nog goed uitziet ook.

Een meedogenloze moordenaar terroriseert de buitenwijken. Nadat hij alweer een jongen heeft vermoord, jaagt hij achter diens vriendin aan, maar loopt daarbij in een val die is gezet door twee schoolmeisjes met een drang naar bloed en aandacht. Tegen zijn zin wordt de moordenaar een privéleraar voor de twee puberale killers, kinderen van het digitale tijdperk die geen enkele kans laten schieten om te twitteren over hun laatste moordpartij. Een bloederige horror comedy die hilarisch en snel is, en er nog goed uitziet ook.

Door een bloeddorstige moordenaar aan de genade van tienermeisjes over te leveren, draait regisseur Tyler MacIntyre niet alleen de rollen om, hij speculeert ook over de gevolgen van zo’n omkering. Wat zou hedendaagse middelbarescholieren ertoe kunnen brengen hun buren te vermoorden, hoe zouden ze het doen, en - niet onbelangrijk - zouden ze het nog nodig vinden te verbergen wat ze gedaan hebben?

Tragedy Girls gaat niet voor jump scares, maar meer voor onbedwingbare lachsalvo’s – met recht voor z'n raap-grappen en talloze verwijzingen die je wel mag maar niet hoeft te herkennen. Door de Scream meets Clueless-esthetiek en vlotte verhaallijn blijft de film boeiend van begin tot eind. Uitzinnig en niet bepaald subtiel, maar bovenal hilarisch, snel en aantrekkelijk.

(Imagine)