Bekijk trailer

maps_to_the_stars_-_officiele_trailer_-_vanaf_28_augustus_in_de_bioscoop

Om deze video te bekijken moet je YouTube/ Vimeo cookies accepteren.
klik hier

Maps to the Stars

De nieuwste film van David Cronenberg is een donkere satire over een Hollywood-dynastie. Tot de leden behoren onder meer een succesvolle coach en zijn vrouw, die de carrière begeleidt van hun acterende zoontje en pyromane dochter. De vader begeleidt een actrice die visioenen heeft van haar overleden moeder. Met Julianne Moore, John Cusack, Mia Wasikowska en Robert Pattinson.

De nieuwste Cronenberg, die in het competitieprogramma van Cannes draaide, volgt de familie Weiss, een archetypische disfunctionele Hollywood-dynastie. Vader Sanford is een coach die een fortuin heeft gemaakt met zijn zelfhulphandleidingen, moeder Christina begeleidt de carrière van hun dertienjarige zoon Benjie, een kindster. Hij is net ontslagen uit de verslavingskliniek, terwijl zus Agatha een onverwacht bezoek brengt nadat ze onlangs is vrijgelaten uit een sanatorium, waar ze werd behandeld voor pyromanie. Een van Sanfords klanten is Havana, een actrice die ervan droomt om een remake te maken van de film die in de jaren zestig van haar moeder een ster maakte. De moeder bezoekt Havana 's nachts in visioenen.   

De première van Maps to the Stars is onderdeel van het filmprogramma bij David Cronenberg – The Exhibition. De tentoonstelling is tot en met 14 september te zien in EYE.