Helaas, de film waar je naar zoekt is niet meer te zien in EYE.
Maar als liefhebber van klassiekers, cult-, genre- en arthouse film raden we je aan om vooral even te kijken naar het huidige aanbod.
Programma a-z
Bekijk trailer

silence_-_vanaf_9_februari_in_de_bioscoop

Om deze video te bekijken moet je cookies accepteren klik hier

Silence

De zoektocht naar hun vermiste mentor in het Japan van de zeventiende eeuw brengt de levens van twee jonge Jezuïtische priesters in gevaar. Met Liam Neeson, Adam Driver en Andrew Garfield.

De zoektocht van twee jonge Portugese priesters (Adam Driver en Andrew Garfield) naar hun vermiste mentor (Liam Neeson) brengt hen naar het mysterieuze en exotische Japan van de zeventiende eeuw, een plek waar hun geloof en alleen al hun aanwezigheid ten strengste verboden zijn. De aangrijpende, soms zenuwslopende (spirituele) reis die ze maken blijkt een ware beproeving voor hun uithoudingsvermogen én overtuigingen. Geweld en vervolging is hun deel, en ze lijken gedoemd tot martelaarschap. Het verhaal speelt zich af in de tijd van Kakure Kirishitan (‘Verborgen christenen’), waarin Jezuïten hun leven niet zeker waren.

Shinoda Masahiro heeft het gelijknamige boek eerder verfilmd in 1971. Dit passieproject van Scorsese is al sinds 1990 in ontwikkeling, en is nu eindelijk voltooid. De eerste vertoning vond plaats in het Vaticaan.

algemene informatie

openingstijden

ticketbalie:
zo t/m do: 10.00 - 22.00*

vrij & za: 10.00 - 23.00*

*afhankelijk van aanvang laatste voorstelling

tentoonstelling:
dagelijks: 10.00 - 19.00
vrij: 10.00 - 21.00


meer informatie

online prijzen

film

regulier€10,-
reductie€8,50
vriend€7,50
kind t/m 11 jaar€7,50
Cineville, NFC, KNFGratis (mogelijk toeslag)
10 rittenkaart - alleen te koop aan onze kassa€80,-

tentoonstelling

regulier 

€10,-

reductie* 

€ 8,50

vriend**

€ 7,50

museumkaart 

Gratis

kinderen t/m 11 jaar 

Gratis

kinderen 12 t/m 18 jaar

€5,- 

CJP

€8,- 
Cinevillepas€ 8,-

combiticket expositie & film

€16,50
bereikbaarheid

EYE ligt direct tegenover station Amsterdam Centraal aan de overkant van het IJ en is gemakkelijk te bereiken met de gratis pont. Ook met de auto is EYE goed bereikbaar.
meer informatie

Helaas, de film waar je naar zoekt is niet meer te zien in EYE.
Maar als liefhebber van klassiekers, cult-, genre- en arthouse film raden we je aan om vooral even te kijken naar het huidige aanbod.
Programma a-z