• The Biggest Little Farm
  • The Biggest Little Farm
  • The Biggest Little Farm
  • The Biggest Little Farm
Bekijk trailer

the_biggest_little_farm_officiele_nederlandse_trailer

Om deze video te bekijken moet je YouTube/ Vimeo cookies accepteren.
klik hier

Onderdeel van Picl, Premières

The Biggest Little Farm

Vlak buiten Los Angeles verbouwt een echtpaar een uitgedroogde stuk land om tot een boerderij met zelfregulerend ecosysteem. Adembenemend gefilmde ode aan het idealisme, geschikt voor de hele familie.

Het begon allemaal met een belofte aan hun hond Todd. In 2011 laten filmmaker John Chester en zijn vrouw Molly hun werk en het stadsleven achter zich om hun droom waar te maken. Even buiten Los Angeles probeert het echtpaar een stuk dor land om te bouwen tot een boerderij met een bloeiend, zelfregulerend ecosysteem. Het uitgedroogde land wordt volgens een ingenieus systeem verbouwd en met de komst van eenden, kippen en het hartveroverende varken Emma wordt hun droom langzaam werkelijkheid.

lieveheersbeestjes

Dat gaat niet zonder slag of stoot; elke dag dient zich wel een nieuw probleem aan en worden ze geconfronteerd met weerbarstige natuurverschijnselen. Maar John en Molly ontdekken gaandeweg dat de natuur voor veel problemen zelf een oplossing biedt. Last van luizen? Dat los je zonder bestrijdingsmiddelen op met lieveheersbeestjes. Worden de bomen kaalgevreten door slakken? Slakken blijken het favoriete hapje van de eend. The Biggest Little Farm is een ode aan het idealisme, en aan de eindeloze complexiteit van de natuur en aan de cyclus van het leven.

Bekijk deze film thuis op Picl, Eye's online filmzaal, of bekijk ons volledige online aanbod.