Staat de Cineville-optie niet in de kassa? Dan is het maximum aantal reserveringen bereikt.
Haal 90 minuten voor aanvang, indien beschikbaar, je ticket af aan de balie.

  • Irishman, the
  • Irishman, the
  • Irishman, the
  • Irishman, the
Bekijk trailer

the_irishman_official_trailer_premiere

Om deze video te bekijken moet je cookies accepteren klik hier

The Irishman

Van deze Netflix-productie maakte Scorsese een vloeiend verteld, rijk epos over de verstrengeling tussen politiek en maffia. Robert De Niro is weer op de toppen van zijn kunnen en ook het acteerwerk van Al Pacino is het beste dat we in jaren van hem hebben gezien. Joe Pesci is elektriserend, in zijn eerste rol sinds 2010. 

Dit passieproject van Scorsese houdt hem al sinds 2007 bezig en herenigt Goodfellas- en Casino-acteurs Robert De Niro en Joe Pesci. Alle acteurs stuwen elkaar op tot grote hoogten: Joe Pesci als de maffiabaas Russell Bufalino uit Pennsylvania, Robert De Niro als zijn rechterhand Frank Sheeran, en Al Pacino als Jimmy Hoffa.

Sheeran is een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog met het koelbloedige vermogen om te moorden, die zich ontpopt tot hoogst efficiënte moordenaar in dienst van Bufalino. Jim Hoffa's corrupte praktijken als vakbondsleider maken hem ondertussen een ​​prooi voor zowel de autoriteiten als de criminele onderwereld. Scorsese toont de vriendschap, loyaliteit en het verraad tussen deze mannen, met een mogelijkheid tot verlossing.

anti-veroudering

Scorseses ambitieuze, op feiten gebaseerde misdaaddrama omspant tientallen jaren, waarbij de acteurs door een anti-verouderingstechniek vele jaren jonger zijn gemaakt. Zoals je van een regisseur met zoveel liefde voor details mag verwachten, is The Irishman prachtig gemaakt - elke locatie is perfect gekozen en het vakmanschap is onberispelijk. Scorsese verrijkt het misdaadgenre met zijn tragedie over de ultieme prijs die de mannen voor deze levensstijl moeten betalen en van de wreedheid van ouderdom.

geen pauze

Omdat de opbouw een van de belangrijkste elementen is van The Irishman, vertonen we de film zonder pauze.

voor 29 jan 2020 19:15