Eye is per 1 juni weer open. De ticketverkoop is gestart voor tentoonstelling en film.
Restaurant bezoeken? Maak een reservering.

  • The Wild Goose Lake
  • The Wild Goose Lake
  • The Wild Goose Lake
  • The Wild Goose Lake
  • The Wild Goose Lake
Bekijk trailer

the_wild_goose_lake_-_trailer_nl

Om deze video te bekijken moet je YouTube/ Vimeo cookies accepteren.
klik hier

Onderdeel van Picl, Vitamine Cineville

The Wild Goose Lake

Virtuoze neo-noir over de leider van een beruchte motorbende, en een prostituée die er alles voor over heeft haar vrijheid terug te winnen. In dit visueel spektakel ontmoeten ze elkaar als hij aan een bloederige bendeoorlog probeert te ontsnappen. Beiden bevinden ze zich op een dood spoor, wanhopig op zoek naar een uitweg.

Wanneer de leider van een beruchte motorbende per ongeluk een agent doodschiet en er een prijs op zijn hoofd komt te staan, slaat hij op de vlucht. Achtervolgd door zowel politie als gangsters die uit zijn op het tipgeld, verstopt hij zich aan de oevers van het Wildeganzenmeer waar een mysterieuze prostituee hem hulp biedt in ruil voor haar vrijheid. Beiden bevinden ze zich op een doodlopend spoor, wanhopig op zoek naar een uitweg. Samen zijn ze bereid om nog één laatste keer te gokken en hun lot op het spel te zetten.

neon

Na het succes van Gouden Beer-winnaar Black Coal, Thin Ice is regisseur Diao Yinan terug met de virtuoze neo-noir The Wild Goose Lake, een in neon doordrenkt visueel spektakel over een spannende klopjacht door de straten van hedendaags China. Diao’s kleurrijke, gestileerde film was geselecteerd voor de hoofdcompetitie van Cannes en kreeg er lovende recensies van de internationale pers. 

voorfilm Arjan Wildschut

In Hard Boiled Chicken (NL 2006, 5’) verdedigen een kip en een haan hun pas gelegde eitje tegen de boer en een agressieve kat. Stille boerderijdetective, gefilmd in sepiatinten, met een knipoog naar filmklassiekers. Voorzien van  jazzy soundtrack.

ondertiteling bij deze film

8/6 21:30 Engels ondertiteld, de andere vertoningen zijn met Nederlandse ondertitels.

voor 04 jun 2020 21:15

Bekijk deze film thuis op Picl, Eye's online filmzaal, of bekijk ons volledige online aanbod.

Cineville-pashouders kunnen deze film online kijken via Vitamine Cineville.