In lijn met het landelijke beleid m.b.t. COVID-19 is Eye Filmmuseum gesloten.
Zie het nieuwsbericht met FAQ voor meer informatie.

Helaas, de film waar je naar zoekt is niet meer te zien in EYE.
Maar als liefhebber van klassiekers, cult-, genre- en arthouse film raden we je aan om vooral even te kijken naar het huidige aanbod.
Programma a-z
Onderdeel van Kinderactiviteiten

Workshop Superhelden filmstudio

Maak zelf je superheldenfilmpje in de superhelden studio, met jezelf in de hoofdrol. Als je een superheld zou zijn, waar zou jij je dan voor willen inzetten en voor willen strijden? 

Geïnspireerd op superhelden uit de jeugdfilm Supa Modo maken kinderen zelf in groepjes een superheldenfilmpje, met zichzelf in de hoofdrol. Tijdens de art-directionworkshop werken ze met kostuums, decor en grafische vormgeving. Ze kiezen eerst een onderwerp dat ze aangrijpt en waar ze zich als superheld voor zouden willen inzetten.

studio van karton

Daarna gaan de kinderen aan de slag met karton, papier, schaar en tape plus graffitistiften. We maken een studio van karton waarin zij een eigen achtergrond tekenen. Van karton of board kunnen de kinderen ook superhelden-tekstballonnen en emoticons maken. Ze maken zelf eenvoudige capes van stof, die ze kunnen versieren en beplakken. Verder zijn er ook aanvullende verkleedkleren aanwezig.

Supa Modo

Bij de workshop draait de jeugdfilm Supa Modo, een film vol levenslust die zich afspeelt in een dorp in Kenia. Hier werkt iedereen mee aan een unieke superheldenfilm, de droom van de negenjarige Jo. Zij is dol op superhelden en actiefilms. Ze zou niets liever doen dan zelf meespelen in zo’n film. Supa Modo is te zien in Eye op 15 maart om 12.45u. en op 13 april om 12.45u.

workshop + film

Bij de film Supa Modo wordt een Workshop Superhelden filmstudio georganiseerd (max. 20 deelnemers per workshop).

Een combinatieticket geeft toegang tot de workshop en film.

Helaas, de film waar je naar zoekt is niet meer te zien in EYE.
Maar als liefhebber van klassiekers, cult-, genre- en arthouse film raden we je aan om vooral even te kijken naar het huidige aanbod.
Programma a-z